Friday, 2 March 2018

ஸ்ரீரங்ககத்யம் Part III








ஸ்வாத்ம நித்ய நியாம்ய நித்யதாஸ்யைக ரஸாத்ம ஸ்வபாவாநுபாவாநுஸந்தாந பூர்வக பகவத் அநவதிகாதிய ஸ்வாம்யாதி அகிலகுணகணாநுபவ ஜனித அநவதிக அதிய ப்ரீதிகாரித அേശஷ அவஸ்த்தோசித அേശേശஷதைகரதிரூப நித்யகைங்கர்ய ப்ராப்த்யுபாயபூத பக்தி ததுபாய ஸம்யக்ஜ்ஞாந ததுபாய ஸமீசீன க்ரியா ததநுகுண ஸாத்விகதாஸ்திக்யாதி ஸமஸ்த ஆத்மகுணவிஹீந துருத்தராநந்த தத்விபர்யய ஜ்ஞாந க்ரியாநுகுண அநாதி பாபவாஸனா மஹார்ணவ அந்தர்நிமக்ந:; திலதைலவத் தாருவஹ்நிவத் துர்விவே த்ரிகுண க்ஷண க்ஷரண ஸ்வபாவ அசேதந ப்ரக்ருதி வ்யாப்திரூப துரத்யய பகவந்மாயா திரோஹித ஸ்வப்ரகா:; அநாத்யவித்யா ஸஞ்சித அநந்த அக்ய விശ്ரம்ஸந கர்ம பா ப்ரக்ரதித:; அநாகத அநந்தகால ஸமீக்ஷயாபி அத்ருஷ்ட ஸந்தாரோபாய:; நிகில ஜந்துஜாதரண்ய ஸ்ரீமந் நாராயண தவ சரணாரவிந்தயுகளம் ரணமஹம் ப்ரபத்யே 2

No comments:

Post a Comment

BLACK GARLIC IN VEGETARIAN INDIAN COOKING : ELEVATE YOUR FLAVOURS NATURALLY

  If you thought Indian vegetarian food couldn’t get any more flavorful, think again—black garlic has entered the scene, and it’s adding a...